Om os

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knud og jeg, Konni – byder hjertelig velkommen til overnatning, ophold, refugium i Den Gamle Skole i Over Hadsten! På kanten af by og land.
Vi glæder os over at have gæster i huset! Og vi håber, det kan mærkes! Vi tilstræber at være tilgængelige. Vi selv bor i den anden ende af huset.
Vore 4 voksne børn er flyttet hjemmefra, så nu er en 20 år gammel drøm om Bed & Breakfast blevet realiseret.

Vi arbejder  begge med selvstændig virksomhed. Knud driver firmaet Balderus Stoleflet, (www.balderusstoleflet.dk) med renovering og omflet af stolesæder og jeg holder på med fysiurgisk massage (www.massagevaerket.dk) !

Her i Den Gamle Skole kan man nu om dage få lov til at holde lange frikvarterer. Man kan få lov til at læse bøger uden at skulle lave lektier eller gå til eksamen. Skammekrogen er erstattet af hyggekroge. Og de må benyttes! Her kan man hvile sig og have ro til fordybelse, hvis det simpelthen bare er det, man trænger til for en stund. Man kan også slippe for at se fjernsyn, for vi har ingen – og i stedet for give sig i kast med at læse aviser eller bøger, eller se hinanden i øjnene, eller kigge på skyer, blomster eller husets herlige høns. Bliver det hele lidt for stillesiddende, kan man bevæge sig ud i området – i terrængående fodtøj f.eks, på en skøn tur på små 5 km forbi mark, skov og eng lige uden for døren.

Som det fremgår af hjemmesiden er der 2 værelser til rådighed med dobbelt opredning. En ekstra opredning i det ene værelse er muligt, men noget trangt. Badeværelset deles man om. Kunne man tænke sig at have det hele for sig selv for en nat eller weekend, er det også muligt. Det koster så 800 kr. pr. nat. Morgenmad serveres gerne. MEN om søndagen er den selvserveret. Dvs. at den lander på B&B lørdag aften, og så kan man selv bestemme, hvornår den indtages søndag morgen. Huset må tilstræbes at være forladt kl 11.00.

B&B afdelingen har egen indgang. Indgangsrummet er også fælles opholdsrum. Her er mulighed for at lave kaffe/the ad libitum. Her er bestik, service, mikrobølgeovn, køleskab og bekvem plads for 4 at sidde og spise. Er vejret godt er der også mulighed for at sidde på terrassen lige uden for døren.
Vi kan følges på Facebook på Hadstenbb.